1st GA Mymommashop

1st GA Mymommashop already been closed. Syukur and many thanks for those who had joined this 1st GA by Mymommashop. InsyaAllah the winner will be announce soon. So stay tune korang :)

Thursday, 3 May 2012

Pemenang 1st GA Mymommashop =) Congrat!


Bismillahirahmanirrahim..

Firtsly, saya ingin memohon maaf atas kelewatan saya mengumumkan pemenang untuk 1st GA Mymommashop. Semuanya sebab saya agak sibuk.

Memang dari awal, saya berhajat supaya hubby atau my princess yang cabut nama pemenang. Fair and square kan!

So, semalam saya mintak hubby cabut nama pemenang. My princess dah penat tidur :)

I cadangakan supaya dia guna system generator number macam yang ramai guna kan1 Tapi dia takmau. Katanya, dia ada style dia sendiri nak pilih pemenang. He's doing his own secret formula to choose..sebab nak fair kan.. =). Lagipun the participants list hubby pun tak kenal..

Cara en hubby adalah, dia suruh I listkan semua peserta tuh. Lepas tuh, dia kira2 sendiri and dia sebut je 6 numbers yang lucky. From 6, dia cut down to 3, and then dia yang decide which no is no 1, number2 and 3 =)


Top 6 List:


http://zielamohammad.blogspot.com/2012/03/jom-join-1st-ga-mymommashop.html

http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/03/jom-join-1st-ga-mymommashop.html

http://zaiikulim.blogspot.com/2012/03/jom-join-1st-ga-mymommashop.html

http://husna-una.blogspot.com/2012/03/jom-join-1st-ga-mymommashop.html

http://faralalalala.blogspot.com/2012/03/jom-join-1st-ga-mymommashop.html

http://sunflowerindajungle.blogspot.com/2012/04/jom-join-1st-ga-mymommashop.html


Top 3 List :

http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/03/jom-join-1st-ga-mymommashop.html

http://husna-una.blogspot.com/2012/03/jom-join-1st-ga-mymommashop.html

http://faralalalala.blogspot.com/2012/03/jom-join-1st-ga-mymommashop.html






So, The Very Lucky Readers are :
Pemenang Pertama :

http://husna-una.blogspot.com/2012/03/jom-join-1st-ga-mymommashop.html

Pemenang Kedua : http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/03/jom-join-1st-ga-mymommashop.html

Pemenang Ketiga : http://faralalalala.blogspot.com/2012/03/jom-join-1st-ga-mymommashop.html



So, Tahniah kepada para pemenang! 

Sila emelkan kepada mymommashop@gmail.com details: 

 Nama Penuh : 

 No Telefon HP : 

 Alamat : 


 Hadiahnya akan diumumkan esok! =)

4 comments:

AMNA said...

tak phm la mcm mana pemenang dipilih.. heh.. explain lg boleh -.-'

Tahniah pemenang! ^^

mymommashop said...

Amna : dalam bahasa mudahnya adalah cik husband just pilih randomly number2 yang dia nak tanpa melihat senarai list.. :)

Farra Izzaty said...

Tenkiu ^^

uNa said...

alhamdulillah..hepi nye

Post a Comment