1st GA Mymommashop

1st GA Mymommashop already been closed. Syukur and many thanks for those who had joined this 1st GA by Mymommashop. InsyaAllah the winner will be announce soon. So stay tune korang :)

Wednesday, 9 May 2012

Hadiah for 1st GA Mymommashop =) Tahniah!

Hi semua =)

Mesti ternanti2 hadiah yang saya janji nak announce kan?
Really sorry tak dapat nak announce pada masa yang saya janjikan, ada hal yang tak dapat dielakkan..busy memanjang.

Before I proceed, i'm glad to share to inform that winner yang telah di select adalah selection secara random oleh my hubby..I memang tak involve langsung dalam sesi pilih memilih ni. Untuk avoid tak fair kan! Tahniah buat winner 1st GA by mommashop. Kepada yang tidak menang, don't worry ya, Mymommashop akan adakan bannnyak lagi contest or GA yang macam ni lagi in future, teruskan support Mymommashop..InsyaAllah =)

For those yang dah menang tuh, dan masih belum contact saya dan berikan details anda, silalah berbuat demikian segera ya untuk tujuan delivery :)

So, the prizes are :


1st Prize :
Big Boss 200 Watt Power 2-Speed Operation Immersian Hand-Stick Blender/Mixer with a Mix/Measuring Cup





2nd Prize :
Thermos + Threadless Lunch Cooler
                                          




3rd Prize :
Built NY Muncler Lunch Bag


Ok, dah selesai :). Harap semua satisfied ya! Jangan frust ya jika tidak terpilih. Insyaallah Mymommashop akan buat lagi next time. Thanks for your support ya..really appreaciate it =)

Happy Shopping =)

4 comments:

Farra Izzaty said...

thanks yer^^ btw saya pemenang ke-3,boley x tukar hadiah beg tu sebab beg tu ada gambar anjing.hmm(^^)

mymommashop said...

Fara : Welcome, Gambar Anjing ya..ishh cute kan? sampai tak perasan..I'll try to change yang seangkatan dengannya ya..tq.

uNa said...

wow!!!bestnye hadiah..tq sis..

uNa said...

salam..una dh dpt hadiah GA 2..tqvm..best sangat

Post a Comment