1st GA Mymommashop

1st GA Mymommashop already been closed. Syukur and many thanks for those who had joined this 1st GA by Mymommashop. InsyaAllah the winner will be announce soon. So stay tune korang :)

Saturday, 11 June 2016

Phillips Avent Manual Breastpump Murah

JOM JENGUK :

Instagram : mymommashop
FB Page : mymommashop

To order : Whatsapp 0162681848

#breastpumpmurah #breastpumpmanualmurah #breastpumpavent

Medela Harmony Single Manual Breast pump

JOM JENGUK :

Instagram : mymommashop
FB Page : mymommashop

To order : Whatsapp 0162681848

Friday, 10 June 2016

Jom beli barang mommy and baby murah, branded and original

Asalamualaikum dan Selamat Pagi semua :-)

Mymommashop menyediakan keperluan mommy and baby.

Boleh jenguk :

instagram - mymommashop
fb - mymommashop

boleh terus place order thru whatsapp : 0162681848

Welcome Ramadhan 2016

Saturday, 18 April 2015

Breastpump Murah 2015

Hi all シ

Medela Harmony murah as cheap as rm170

And banyak lagi for those yang cari newborn essentials

Mencari barang keperluan bayi yang murah, no gst and installment accepted*.

Lets follow :

Instagram : @mymommashop
Facebook  : mymommashop

Tuesday, 6 January 2015

Happy New Year 2015 :)

Asalamualaikum and Hi

Alhamdulillah, berjumpa lagi kita di 2015 dengan izin-Nya :)

So, semua orang dah ada azam tahun baru? same goes with us di mymommashop! Salah 1 azamnya ialah untuk update dan share all about our products, info about breastfeeding, info about parenting or any good info to be share with you guys di blog ini :)

And since admin punya personal blog dah di private but ada yang request untuk still keep some parenting and breastfeeding info yang dah direview, so, we will try to share the information in this blog ya :). Sharing is caring kan :)

For those yang nap check our latest product untuk dibeli atau nak survey mommy and baby items bolehlah ke akaun instagram kami di @mymommashop. Jom follow kami di sana. Lebih kerap update instagram sekarang :)

Saturday, 5 July 2014

Salam Ramadhan Kareem 2014 ;)

Hi Hi Semua ;) It's been years since my last post kat sini ;) Sorry sebab memang tak terkejar untuk update blog, fb dan instagram. Anyway, Mymommashop Team wish all of you " Selamat Menyambut Bulan Ramadhan dan Menghabiskan Ramadhan kali ini dengan lebih baik " Kami sentiasa di sisi anda :)

Sila LIKE ke Fb page kami : Mymommashop

atau Follow akaun Instagram kami di : @mymommashop

Sentiasa dapatkan update2 terkini dari sana ya :) Untuk pilihan breastpump murah dan semestinya original dibawakan terus dari USA atau terus dari Malaysia ;) Kami juga membantu mommies untuk membeli segala kelengkapan baby, toddler juga kids untuk anak anda :) This is a link